lauantai 26. heinäkuuta 2014

A Home Without a Dog is Just a House

Dogs are everywhere. Niitä tuntuu olevan kaikkialla, missä ikinä liikummekin. Sen kunniaksi pienet esittelyt Dzikwan Centerissä, metsäprojektissa ja Pagomossa asuvista lemmikeistä. 

Dooris asuu Dzikwa Centerillä. Se on reipas nuori neiti, jota valitettavasti suurin osa lapsista pelkää. Dooris on leikkisä ja tykkää hyppiä ja juosta. 

Rex on Dooriksen isä ja rauhallinen herrasmies. Myös Rex majailee Dzikwa Centerillä. 
Kissoja ei Hararessa näy kovin paljoa. Leroy viettää suurimman osan ajasta Dzikwa Centerin keittiössä tai aivan sen läheisyydessä. Emänniltä on välillä tullut valitusta aiheesta :D
Foxy on Dzikwan metsäprjoketin pieni hengetär. Se tykkää tappaa myyriä ja hiiriä. Yleensä Foxy piilottaa tappamansa myyrät ja hiiret maahan ja syö ne vasta kun ne ovat mätiä. 

Esko on Oilin ja Sepon vanhempi herra, jo 12-vuotias.  Esko on asunut Chipangalin villieläinten orpokodissa, josta Seppo haki sen Harareen.  Eskon koti on Pagomossa.
  

Mikko on Eskon kaveri ja toinen Pagomon karvaturreista. Mikko on jo 11-vuotias, mutta käyttäytyy useimmiten kuin pentu. Se rakastaa leikkimistä ja juoksemista ja on aina todella innoissaan, kun ihmiset tulevat kotiin. Mikko on rodultaan bordercollie.


<3:llä Iisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti