maanantai 2. kesäkuuta 2014

Arki alkaa


Moi munkin puolesta J

Tahan mennessa kaikki on sujunut hienosti pienia koti-ikavia ja paansarkyja  lukuunottamatta. Viikonlopun ohjelmassa oli hieno syntymapaivaillallinen kolmannen vapaaehtoisen, Katjan kunniaksi seka aamupala Oilin ja Sepon ystavan, Kaisan luona. Lisaksi kavimme katselemassa hienoja teoksia taidemarkkinoilla.

Talla viikolla ollaan aloittamassa toita. Suunnitelmiin kuuluu muun muassa terveyskyselyjen ja haastattelujen tekeminen. Haastatteluissa selvitamme, millaista lasten arki ja elama on.  Lisaksi ohjaamme “interaction clubia”. Klubin ohjelmassa on muun muassa draamaharjoituksia, kuvataidetta, kehollisuusharjoituksia  ja urheilua. Meidan tehtaviin kuuluu myos englannin ja matematiikan opettaminen luokille 3-5.

Eilen illalla ruuanlaiton ja lauleskelun jalkeen huomasimme, etta meille oli myyty Nokian puhelin, jonka mukana ei tullut akkua :D Taman aamuna pitikin muuttaa suunnitelmia ja  kayda huutamassa kaupan myyjalle keskustassa Nyarazain kanssa.  Muuten itselleni suurimpia haasteita ovat olleet netin heikko toimiminen ja saannollisen epasaannollinen sahko.

Majoitumme talla hetkella Dzikwan Shelterilla, jossa asuu muutama Dzikwan orvoista seka tyontekijoita. Meilla on oma, vapaaehtoisille tarkoitettu huone, jossa on kolme sankya. Mukavat oltavat siis J Tata ennen asuimme jarjeston perustajien kodissa, Pagomossa, jossa meilla oli tunnelmallinen pieni mokki omanamme. Kuvia naista myohemmin!

Taman paivan toita ovat posterien tekeminen ja interaction clubin markkinointi.

Pitaa jatkaa muita toita.

 

Ciao!

- I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti